Як вибрати робоче візу

Как выбрать робочую визу
Чехія – європейська країна зі стабільною економікою і соціальними гарантіями. Вона приваблива не тільки для туристів, але і для потенційних іммігрантів, в тому числі, серед наших співвітчизників. Багато з них оформляють не лише туристичні, але і робочі візи до Чехії для українців.
Також хочемо вам порекомендувати Смотрите тут
На ці та інші запитання наших клієнтів ми відповімо прямо зараз. Але для початку необхідно познайомитися з існуючою класифікацією.
Отже, всі існуючі типи віз можна розділити на три групи: короткострокові/ довгострокові і транзитні. Кожна група віз до Чехії з Києва, у свою чергу, підрозділяється на підгрупи.
Розглянемо візи на короткий період (або тип ), які відносяться до групи шенгенських віз. Віза в Чехію цього виду призначена для іноземних громадян, які планують перебування на території країни менше 90 днів. Продовжити візу на чеській стороні або обміняти її на довгостроковий аналог неможливо.
Туристична віза необхідна для відвідування країни до 22 — х днів. Період оформлення візи в Чехію – ок. Іноземному громадянину необхідно підтвердити бронь готелю або туру; , т. для зустрічі з родичами або друзями. До пакету документів додати запрошення від юридичної особи.
Друга група об’єднує різновиди довгострокових віз (шенгенська віза в Чехію). Вони потрібні тим, хто планує працювати, навчатися, займатися підприємницькою діяльністю, возз’єднатися з сім’єю.
Можна продовжити на термін до 2 — х років. Термін її дії найчастіше аналогічний терміну контракту, однак не повинен перевищувати 2 роки. У разі якщо іноземний громадянин безперервно пропрацював на території Чехії 5 років, можна отримати ВНЖ. Робоча віза в Чехію вимагає ретельної підготовки документів. Також попередньо потрібно отримати дозвіл на роботу. Щоб отримати робочу візу до Чехії для українців, необхідно знайти вакансію, потім зв’язатися з роботодавцем для вирішення різних нюансів. Тільки після підтвердження другої сторони необхідно подавати документи на робочу візу до Чехії для українців.
Як відкрити візи в Чехію. Довідка з місця роботи з інформацією про посади, заробітну плату, стаж.
Щоб отримати бізнес — візу в Чехію приватному підприємцю, необхідно представити документи з реєстру, студентам необхідно надати всі документи про підтвердження свого статусу. Вартість візи в Чехію може залежати від декількох параметрів – для цього необхідна консультація.
Ми пропонуємо консультації, оформлення короткострокових типів віз і переклад документації, доступну вартість бізнес — візи в Чехію, інформаційний супровід, інші види допомоги.